Promotionale

Compania noastra va pune la dispozitie un serviciu de personalizare a promotionalelor dorite de dumneavoastra pornind de la: Bannere, Mesh-uri, Roll-up-uri, Autocolant, Personalizare Pixuri, Memorii Flash

Materiale textile

Doriti sa va promovati brand-ul sau un anumit produs al companiei dumneavoastra si va ganditi la esarfe, tricouri, sorturi sau geci?

Read more ...

Autocolant

Ideale pentru a redecora o vitrina un geam exterior sau poate chiar pentru a crea o reclama pe o masina

Read more ...

Diverse Produse Personalizate

Fie ca este vorba de brelocuri, brichete, textile, cani, electronice, umbrele, memorii USB s.a.

Read more ...

Bannere si Mesh-uri

Doriti o campanie mai agresiva?

Includem in campanie mai multe instrumente de promovare? Atunci cu siguranta Bannerele sau Mesh-urile nu trebuie sa lipseasca din aceasta campanie.

Read more ...

Pixuri Personalizate

Desi ne aflam intr-o epoca a tehnologiei, atunci cand este vorba de lucruri importante ne reintoarcem la obiectele pe care le consideram de multe ori fara valoare dar care nu lipsesc de pe nici un birou si care intr-un final poate fi catalogat fiiind obiectul cel mai important.

Bineinteles despre Pix este vorba.

De ce?

 

 

Read more ...

Roll-up-uri

Fie ca participati la o expozitie sau targ, fie ca fie ca participail amplasati in sala de asteptare a companiei dumneavoastra cu siguranta ochiul ager potentialului client il va observa si automat mesajul transmis de dumneavoastra prin acest Roll-up va ajunge si va ramane bine fixat in subconstientului acestuia. Iar spatiul ocupat de acesta este redus, si sa nu uitam de faptul ca roll-up-ul se poate strange intr-o cutie proprie ulterior intr-o geanta special creata pentru acesta si astfel il puteti transporta foarte usor fie ca mergeti pe jos fie ca il transportati cu masina.

Read more ...