Tipografie

Afise, Agende, Brosuri, Caiete, Calendare, Carti, Carti de vizita, Coli cu antet, Cutii, Etichete, Felicitari, Flyere, Invitatii, Legitimatii, Mape, Notes-uri, Pliante, Plicuri, Prospecte, Reviste, Vouchere

Reviste

Revistele sunt foarte intalnite in media si sunt sursa zilnica de informatie selectiva, fie ca este vorba de  publicatie de fashion, business sau chiar informatii generale.

Read more ...

Coli cu antet

Acestea sunt ideale pentru transmiterea ofertelor sau trimiterea unor adrese sau instiintari

 

 

 

 

Read more ...

Plicuri

Personalizarea acestor materiale destinate corespondeneti sunt estentiale pentru a crea o imagine respectabila companiei dumneavoastra.

 

 

 

 

Read more ...

Carti de vizita

Acestea sunt elemente indispensabile intr-o intalnire, conferinta sau pur si simplu in activitatea de zi cu zi.

Ele fac legatura dintre dumneavoastra si client datorita informatiilor existente pe acestea.

Read more ...

Notes-uri

Bloc notes-ul este materialul promotional ce se ofera la conferinte sau diverse evenimente impreuna cu alte obiecte promotionale gen pixuri, pungi de hartie sau mape de prezentare.

 

 

 

 

Read more ...

Carti

Aceste materiale se pot realiza inclusiv pe suport de 70g/mp la interior iar coperta pe suport de la 200g/mp pana la 400g/mp si pot contine pana la 700 de coli de obicei interiorul se tipareste alb/negru si doar coperta color.

 

 

 

Read more ...

Mape

Mapele personalizate sunt solutia perfecta pentru prezentarea materialelor promotionale cu stil. Sunt o modalitate practica de organizare, personalizate, va veti impresiona clientii pe care le vor pastra si isi vor aduce aminte de D-voastra.

Read more ...

Calendare

Calendarele pot fi realizate in mai multe forme, incepand de la cele de buzunar care se realizeaza in formatul 7 x 10 si cel de birou stil calaret pana la cele triptice sau cele stil tablou, suportul de hartie ar trebui sa depaseasca 200g/mp pentru a evita situaliile in care filele caledarului nostru sa se onduleze.

 

 

Read more ...

Invitatii & Felicitari

Bazandu-ne pe forta de munca a personalului nostru, suntem capabili de a oferi clientilor nostri servicii excelente pentru invitatii.

Read more ...

Caiete

Acestea se pot realiza in sub diverse dimensiuni incepand cu formatul A5 pana la formatul A4 continand un numar de pana la 200 de file, iar

Read more ...

Flyere & Pliante

Acestea sunt elementele cele mai des intalnite in media si reprezinta metoda de promovare cea mai ieftina in raport pret / rezultat, acestea intr-un tiraj apreciabil  va duce la diminuarea costurilor  iar pretul investit in imaginea pe care dumneavoastra ati creat-o prin aceasta metoda, va ajunge la catva bani per potentialul  / client.

 

 

Read more ...

Brosuri

Brosurile sunt materialele care ofera cele mai multe detalii despre activitatea, produsele sau campaniile pe care le desfasurati sau produceti. Acestea pot contine un numar impresionant de pagini, obtinand astfel un spatiu suficient de mare pentru a include mesajul dumneavoastra complet.

 

 

Read more ...

Etichete

Etichetele sunt cele care ne usureaza munca ajutandu-ne sa ne organizam cat mai optim posibil dar si sa facem referire la sursa sau continutul unui pachet

Pentru a cere o oferta de pret pentru ETICHETE conform specificatiilor dorite de dumneavoastra, accesati sectiune: "Cere-ne o oferta de pret"

Agende

Agendele sunt materialele de care aveti nevoie in diverse intrevederi, acestea pot fi personalizate in functie de preferinte:

- prin personalizarea fiecarei pagini

- prin personalizarea primelor 3 pagini

- prin personalizarea copertilor

 

 

Read more ...

Cutii

Cutiile sunt ideale pentru promovarea companiei fie ca aveti de trimis foarte des colete fie ca le folositi pentru a le oferii clientului o modalitate usoara de a transporta prajiturile tortul sau alimentatia tip fast food, acestea sunt perfecte pentru a atasa sigla sau diverse detalii de identificare ale firmei dumneavoastra.

 

 

Read more ...

Afise

Reprezinta o metoda de promovare accesibila, costul acestora fiind redus in raport cu vizibilitatea anuntului dumneavoastra pentru publicul targetat.

Citeste mai mult: